torsdag den 23. april 2015

Op- og nedtur for Luís Fabiano i Copa Libertadores

São Paulo sikrede sig en plads i 1/8-finalen i Copa Libertadores, da 'O Tricolor' på eget græs besejrede ærkerivalerne fra Corinthians med 2-0 i de sidste puljekamp i Gruppe 2. Corinthians var allerede sikker på 1. pladsen i puljen, mens São Paulo med resultatet eliminerer de forsvarende mestre fra San Lorenzo.

Luís Fabiano havde fået chancen fra start, og den gamle landsholdsforward kvitterede med at bringe sit São Paulo foran efter 30 min. Michel Bastos fordoblede føringen 8 min. efter, og denne stilling holdt kampen ud.

Kampen havde flere udvisninger end mål, nemlig 3. 'O Fabuloso' dummede sig med at hive 2 gule kort i starten af 2. halvleg, mens Corinthians fik sendt to mand tidligt i bad. Emerson Sheik forløb sig efter bare 19 min. spil, mens kamphanerne Luís Fabiano og Mendoza fulgte trop 9 min efter pausen.

Corinthins møder i 1/8-finalen Guaraní fra Paraguay, mens São Paulo tørner sammen med landsmændene fra Cruzeiro.