fredag den 29. august 2014

Robinho-comeback skæmmet af racisme

Robinho var efter sin skadespause tilbage i startopstillingen hos Santos, og driblekongen kunne fejre sit comeback med en enkelt scoring i 2-0 pokalsejren over Grêmio i Porto Alegre.

Stopperen David Braz bragte gæsterne foran 37 minutter inde i 1. halvleg, mens Robinho efter en heldig kontra fordoblede føringen lige inden pausen.

Kampen blev kort før tid skæmmet af racisme. Det var Santos-målmanden Aranha, som blev chikaneret med råb som ‘Macaco’ (Abe) af enkelte af hjemmeholdets tilskuere.

Tosserne blev filmet af ESPN, og der gør det noget lettere for politiet at få straffet de personer, som er en skændsel for fodbolden her i Brasilien.

De to mandskaber spiller returkamp på Vila Belmiro i Santos i næste uge. Her kan hjemmeholdet leve med et nederlag på et enkelt mål og alligevel sikre sig en plads i kvartfinalen.