onsdag den 15. januar 2014

Lufthavnens Flamengo flyver højt i Copa São Paulo

Guarulhos i São Paulo er kendt for sin internationale lufthavn, men byens hold Flamengo-SP er nu også godt flyvende i Copa São Paulo de Júnior efter at klubben tirsdag besejrede Palmeiras med 4-3 i 1/16-finalen i gigantstore U20-turnering.

'O Verdão' (De Grønne) kom bedst fra start og var foran to gange på mål af profilen Chistopher og Matheus Gonçalves, men Flamengo-SP fik udlignet begge gange ved Carioca. São Paulo-holdet trak fra efter pausen med mål af Guaxupé og Fabrício Mamão, mens Erik sørgede for en nytteløs reducering.

Nu er det ikke sådan at Palmeiras tabte til en flok glade amatører. Det er nemlig storklubben Corinthians, som sender sine næstbedste spillere på græs i lufthavnsbyen, og det har indtil videre været en stor succes. En foreløbig plads i 1/8-finalen mod Atlético-MG havde ingen set komme.

Atlético-MG sikrede sig adgang til knald-eller-fald-kampen mod Flamengo-SP med en 2-0 sejr over Aquidauanense. Matheus Nolaco og Carlos afgjorde sagerne efter pausen. 'O Galo' (Hanen) havde godt styr på kampen, og favoritternes største udfordring lå i den stegende hede i São Paulo.

Cruzeiro måtte modsat ærkerivalerne fra Atlético overraskende se sig slået ud efter 1-2 til Audax-SP. Thiago blev dobbelt målcorer for São Paulo-klubben , mens Emerson Carioca sørgede for trøstmålet i overtiden. Kampen måtte i øvrigt afbrydes i 20 minutter pga. voldsomme haglbyer. Audax møder i næste runde Taboão da Serra, som slog São Bernardo med 3-2.