søndag den 25. august 2013

16-årige Gabigol igen på pletten for Santos

Den 16-årige angriber Gabriel startede for første gang inde for Santos i lørdagens hjemmekamp mod Vitória i den brasilianske Serie A, og den unge "Gabigol" kvitterede for tilliden med en enkelt scoring i "fiskenes" sejr på 2-0.

Gabigol satte sin anden seniorscoring ind i det 9. minut efter et oplæg fra en anden "coming man", nemlig den 19-årige midtbanespiller Leandrinho, mens det var rutinen i form af Cícero, der slog til 10 minutter inde i 2. halvleg med målet til 2-0.

Gabriel med efternavnet Barbosa er ved at få et lille gennembrud på eliteniveau. Angrebstalentet har nu scoret i to kampe i træk, og selvom målene ikke er fantastiske, så kan de give vinger i en branche, hvor selvtillid betyder meget.

Santos fik med resultatet dermed brudt den kedelige stime med seks Serie A-kampe i træk i træk uden sejr. Klubben fra havnebyen avancerer dermed til en foreløbig 12. plads i tabellen med fire points ned til nedrykningsstregen.

Oprykkerne fra Vitória ligger 7'er med tre points op til den Top 4,som giver en plads i Copa Libertadores 2014. Formkurven er dog for nedadgående for klubben fra Salvador i det nordøstlige Brasilien.