mandag den 8. april 2013

Lange Jô og Luan på tavlen for attraktive Atlético

Brasiliens mest attraktivt spillende hold Atlético Mineiro forkælede endnu en gang sit hjemmepublikum med en storsejr. 

"O Galo" (Hanen) uden profiler som landsholdspillerne Ronaldinho og Réver samt de skadede Bernard og Diego Tardelli lammetævede Boa med hele 4-0 i den 9. runde af delstatsmesterskaberne dækkende Mina Gerais.

Den lange Jô med fortid i bl.a. Manchester City og nyindkøbet Luan fordelte pænt målene imellem sig, og der var såmen også oprejsning til den ellers udskældte Guilherme. Del Piero-klonen har en fortid hos ærkerivalerne fra Cruzeiro, og det betyder, at lunten er ekstra kort hos fansene. 

Guilherme måtte knibe sig i armen efter hans oplæg til kampens første mål. Publikum svarede nemlig igen med taktfast at råbe hans navn frem for de sædvanlig mishagsytringer. Jo, Atlético Mineiro og dertil hørende fans stråler bare af overskud for tiden.

Atlético Mineiro ligger fortsat på 2. pladsen i grundspillet med to runder igen. Førerholdet Cruzeiro var også i målhumør med en 4-1 sejr over América Mineiro på mål af Borges (2), Diego Souza og Bruno Rodrigo.

Både Cruzeiro og Atlético Mineiro er allerede kvalificeret til slutspillet, som afvikles med semifinaler og finale. De sidste to pladser skal findes mellem Tombense, Villa Nova, América Mineiro og Tupi.

Se målene fra Atlético Mineiro-Boa

Campeonato Mineiro, 9. runde:
América Mineiro-Cruzeiro  1-4
América-TO-Villa Nova  2-1
Atlético Mineiro-Boa  4-0
Guaraní-Tombense  3-4
Nacional-Caldense  2-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar